Welcome to a place in fucking nowhere

Återigen på besök i Åsbro. Jag har en vecka utan lektioner så passade på att åka hem. Jag har haft en sjukt bra helg, verkligen. Återigen intensiv, men jag gillar det verkligen. Från och med idag klockan sju så tog det intensiva slut och sedan dess har jag varit uttråkad. Försökte mildra med datorn, musik, film, men segt har det varit. Äntligen kan jag gå och lägga mig. Får hoppas att vardagarna som kommer inte blir riktigt så sega som min kväll har varit. Men, men. Har en del plugg jag måste göra också.

A stranger I've become
Yet the street seem so familiar
I don't bother holding on
To the place that I once cared about
To the street I've wandered late at night

Everytime I'm coming home
I feel like I don't belong

Welcome to a place in fucking nowhere
Gotta leave no way I fucking stay here

(Neverstore - Rejected all along)

Why does it always rain on me?

Livet jävlas verkligen med mig ibland. Fan.

Nu är jag efter en intensiv helg i alla fall inflyttad i mitt studentrum. Det känns bra! Att det inte ligger 3 min från högskolan är smällar man får ta. Nu har jag billig hyra och en utbytesstudent som är jättetrevlig som jag delar kök och badrum med.

Åkte hem i fredags, var hemma lite snabbt och åkte sedan på födelsedagsfest för Carro & Marika. Var riktigt roligt, var hemma till fyra och gick upp klockan nio. For iväg till Elins jobb i Åsbro för att fotografera henne där till en kursuppgift, och stannande i ungefär en och en halv timma innan jag begav mig hemåt för att ta tag i helgens jobbigaste del - packandet. Är sjukt seg när det kommer till sånt så tog sin lilla tid, men hann med en sväng till Media Markt också. Vid nio ringer Marika och iväg far jag igen några timmar. Upp klockan nio, fika med Karin och Valla vid 11 (med massa skvaller ^^), och sedan hem för att direkt packa in alla kartonger i bilen och åka iväg till Jönköping. Väl där gäller det in med kartongerna, tillbaks till stan för att hämta grejer från gamla stället, tillbaks hit, iväg igen till skolan för att lämna mamma&pappa och sedan sätta mig i skolan och göra klart inlämningsuppgift. Efter det tog jag bilen tillbaka till mitt rum och började packa upp. Sen kväll, sämst natt, tidig morgon. Ullared, fixa internet, ica, ikea, elgiganten, hem, packa in nyköpta grejor och sedan säga hejdå till mamma&pappa. Sedan dess har jag varvat tiden med att packa upp, plugga, sitta vid datorn. I mitt rum. Mys!

Alltså är det på helt andra sätt som livet jävlas med mig på, med tanke på att allt detta ju lät bra. Orkar inte dra upp det bara.

RSS 2.0