På andra sidan Vättern

Märkligt. Märkligt vad fort allt gick. Jag bestämde mig aldrig riktigt för om jag skulle börja plugga eller ej, men nu sitter jag här i ett rum i Jönköping och laddar för femte insparksdagen. Boendet var krångligt, men det fixade sig för stunden och jag är inneboende hos ett par. Det är inte idealiskt, men det fungerar - särskilt med tanke på att jag har galet nära till skolan härifrån. Jag är inte van vid att ha nära till saker och ting, men oh, vad skönt.
Insparken är sjukt rolig. Intensiv, men det gillar jag! Ikväll är det dags för SWE och imorgon blir det brännboll (med dônk, om jag minns rätt). Måste tillbaka med bilen hem, men lär inte hinnas förrän nästa helg. Jag gillar att vara upptagen!

Wouldn't it be good to be in your shoes

Du som lyckats få lägenhet i Jönköping - I'm looking at you. Ush för allt krångel.

Nu ska jag dränka mina bekymmer i thaimat och vänner. Det är grejer det. Det är till och med så att det är jag som bjuder mina vänner på hemlagad thaimat.
Jag är just nu smått beroende av Placebos cover av Nik Kershaws klassiker

Wouldn't it be good to be in your shoes
even if it was just for one day
And wouldn't it be good if we could wish ourselves away

Wouldn't it be good to be on your side
The grass in always greener over there.
Wouldn't it be good if we could live without a care.

Du har så underbara ord

Åh, Lasse, vad fin du är! Konserten i Brunnsparken igår var magisk. Även om det blev lite för många lugna låtar i rad där i början. Men du körde Fria vägar ut! Åh, så underbart. Trodde nog aldrig att jag skulle få höra den låten live! Dina texter är poesi, dina melodier är medicin för själen. Ge mig en till konsert, tack!
Jag har nog lärt mig att gå hem
På alla sätt, från alla ställen
ensam bortåt vägen
Jag har en trogen gammal vän
som väntar mig om kvällen
som ställer upp i alla lägen

Som en apa på min rygg
som ett spöke i min hjärna
som jag aldrig riktigt kommer undan

Du har så underbara ord
Du kan le så att jag smälter
Du kan ge så jag tar åt mig
Jag skulle gärna ha ditt mod
Jag skulle gärna ha din kärlek
men jag vänder här, förlåt mig


i Alderland är inget som det ska

Allt är på väg att förändras. Kanske inte minst mitt liv. Jag kommer att flytta till hösten, eller närmare bestämt om två veckor. Jag har ingen lägenhet, men det måste ordna sig på ett eller annat vis. Jag vet inte riktigt hur, men annars blir allting fel. Jag ska plugga i Jönköping. Det är och har aldrig varit mitt förstahandsval, men jag tror det kan bli bra och blir det inte bra så får jag väl hoppa av. Fin inställning jag har. Jag är så glad för att få komma iväg hur som helst, jag känner för varje dag hur still mitt liv står och allas runt omkring förändras och jag måste nog iväg för att någonting ska förändras. Jag är positiv!
Det var bara det jag behövde få säga. Tack.

One for the road

Jag gillar att skriva, men inte att blogga. Vad jag gillar är att få göra en fin header och sedan skriva där denna header finns. Den är ju min och vad som finns på headern går att koppla till mig. Det gillar jag. Och jag gillar Noel Gallagher, han är duktig. Jag inser hur väldigt jäkla mycket jag saknar Oasis ibland. Jag vill ju att de fortfarande ska existera. Men nu har Liam, Gem och Andy startat Beady Eye, och då sitter jag mest och hoppas på att det kommer låta bra, och att Noel gör en solokarriär. En skiva vill jag i alla fall att han ska få ut. Då kan jag klara mig något sånär.

RSS 2.0